Kämpinge GF
Gymnastik
SPINNINGPASS I BLÅHALLEN
2017-10-10 14:54

NYHET 4 SPINNINGPASS I BLÅHALLEN 

NYA SMARTA SPINNINGCYKLAR - BODY BIKE SMART+

torsdag Spinning kl.19.15-20.00 

fredag Spinning kl.17.00-18.00 

lördag Spinning/styrka kl.16.00-17.00 

söndag Spinning kl.16.00-17.00

I Blåhallen finns det nio cyklar. Boka cykel i pärmen på läktaren, Bokad cykel checkas in 10 miunuter innan passet startar. Du har möjlighet att låna pulsband och följa ditt träningspass på din smartphone .

VÄLKOMNA

BodyBike
BODY BIKE SMART®+ kommer med en revolutionerande nyhet: SMART Charge. Med varje tramptag skapar du energi och ju hårdare du trampar desto mer energi skapar du. Energi för att återuppladda ditt sinne, din kropp och din telefon.

MILJÖVÄNLIG - BATTERIFRI
BODY BIKE SMART®+ är utrustad med en generator, vilket garanterar en batterifri,
miljövänlig samt hållbar träning. Energin som skapas av den som cyklar kan användas till dataöverföring via ANT™+ och Bluetooth® samt uppladdning via SMART Charge. Anslut din telefon till cykeln med en USB-kabel och börja cykla

NOGGRANN WATTMÄTNING
BODY BIKE SMART®+ använder sig av DIREKT KRAFTMÄTNING för att mäta den energi som skapas, och detta borgar för att det du kommer att se på din display är KORREKT UPPMÄTT.
Den här noggranna mätningen är möjlig genom användandet av en smart sensor som fungerar på samma sätt som en våg. Sensorn mäter den faktiska kraft du åstadkommer när du trycker på pedalen. Inga gissningar eller uppskattningar.
LADDNING, ÅTERUPPLADDNING
BODY BIKE SMART®+ kommer med en revolutionerande nyhet: SMART Charge. Med varje tramptag skapar du energi och ju hårdare du trampar desto mer energi skapar du. Energi för att ladda upp ditt sinne, din kropp och din telefon.

TRÄNA SMART MED BodyBikes APP
Den här appen är utvecklad för BODY BIKE SMART®+.
Den visar din träningsdata på din smartphone medan du tränar och sparar datan i appens tränings-historik. Vi samlar inte in din data och har heller inte tillgång till den. Den är helt och hållet din. Du kan välja att ladda upp din data på Google Fit och dela den på sociala medier. Du har full kontroll.                                                                                                                                      


Nyhetsarkiv
Alla Kan Gympa!2017-09-28 21:58
 
Senaste Nytt!
Sponsorer